BYD VERBREEKT RECORD EN VERKOOPT BIJNA DUIZEND AUTO’S OP ééN DAG

BYD Dolphin Mini. Foto: Divulgação

Afgelopen zaterdag (23/03) brak BYD zijn eigen record en had de beste verkoopdag in de geschiedenis van het land. Er werden 963 auto’s verkocht in het dealer-netwerk, waaronder 100% elektrische modellen en de hybride Song Plus DM-i.

+ Video: Rusland Voert Test Uit met Kalibr-PL Kruisraket met Onderzeeër Volkhov

Het vorige record stond op 821 eenheden op een zaterdag. Het verkoopsucces vond plaats tijdens de Mega Electric Day, die speciale voorwaarden bood zoals gratis verzekering, documenten en oplader, en gedifferentieerde rentetarieven.

BYD Dolphin. Foto: Divulgação

Verkoopkampioen: Dolphin Mini

De BYD Dolphin Mini is het voertuig met de beste energie-efficiëntie in het land, met een rendement van 0,41MJ/km, wat overeenkomt met ongelooflijke 70 km/liter in een verbrandingsvoertuig en was de verkoopkampioen met 312 eenheden.

Op de tweede plaats kwam de grote broer Dolphin met 256 eenheden. Op de derde plaats staat de BYD Song Plus DM-i met 248 auto’s.

Het enige hybride model dat BYD momenteel in Brazilië verkoopt, en dat een bereik heeft van meer dan 1.000 km met een tank en een batterijlading, is ook de verkoopkampioen in zijn categorie.

BYD Song Plus DM-i

Afbeeldingen: Divulgação

2024-03-25T19:00:55Z dg43tfdfdgfd