CORVETTE C3 VERLATEN GEDURENDE 45 JAAR VERRAST NA VOLLEDIGE REINIGING

Deze Corvette C3 uit 1978, met slechts iets meer dan 2500 kilometer op de teller, stond 45 jaar lang stil in een garage, waarbij stof en vuil zich opstapelden. Nu krijgt het model de kans om opnieuw te schitteren.

+ De nieuwe Mercedes-AMG CLE53 Cabriolet 2025 biedt 443 PK met de magie van een cabriolet

De Corvette kreeg de aandacht die het verdient dankzij het team van het YouTube-kanaal WD Detailing. Om toegang te krijgen tot de auto, moest het team helpen bij het vervangen van de garagedeuren, die bedekt waren met vegetatie en klimplanten, voordat ze hem naar hun magazijn brachten voor een grondige reiniging.

De was onthulde een carrosserie die, ondanks de stofophoping, nog steeds in goede staat verkeerde. Binnenin de Corvette C3 was het rode leer van het model ook verrassend goed bewaard gebleven, dankzij het feit dat de deuren en ramen gesloten waren gebleven.

Echter, ratten hadden nesten gebouwd aan de binnenkant en overal uitwerpselen achtergelaten. Na een grondige reiniging zagen zowel het interieur als exterieur van de Corvette er bijna zo goed uit als toen de auto uit de showroom rolde. Met deze reiniging kan de eigenaar zich nu richten op het weer in vorm brengen van de Corvette voor de weg.

+ Klik hier om de video van de redding en reiniging van de Corvette C3 te bekijken

Afbeeldingen: Reproductie – Youtube / WD Detailing

Deze inhoud is gemaakt met behulp van AI

2024-05-08T16:47:25Z dg43tfdfdgfd