FORD LANCEERT ‘RANGER RAPTOR ASSAULT SCHOOL’: EEN OFF-ROAD TRAINING VOOR EIGENAREN VAN DE NIEUWE PICK-UP UIT 2024

Ford introduceert een nieuw initiatief voor eigenaren van de Ranger Raptor pick-up uit 2024, genaamd de “Ranger Raptor Assault School”, gericht op off-road vaardigheden.

Gelegen in Utah, zal deze eendaagse school gratis training bieden aan de eigenaren van het voertuig, inclusief activiteiten zoals rotsklimmen en Baja-racen. Het doel is om bestuurders in staat te stellen het volledige potentieel van de Ranger Raptor te ontdekken, hun vaardigheden en zelfvertrouwen in off-road rijden te verbeteren.

De cursus, onderdeel van Ford’s inspanningen om unieke ervaringen aan haar klanten te bieden, zal zowel praktische als theoretische instructie omvatten, evenals het verstrekken van vrachtwagens, veiligheidsuitrusting en banden.

Dit initiatief weerspiegelt het engagement van Ford om ervoor te zorgen dat eigenaren zijn voorbereid op het omgaan met de capaciteiten van de Ranger Raptor, een voertuig dat opvalt met een aanzienlijk hogere basisprijs in vergelijking met de standaard Ranger.

Met een krachtige motor en een ophanging afgestemd voor uitdagend terrein, wordt verwacht dat de Ranger Raptor een opwindende ervaring zal bieden voor off-road liefhebbers.

2024-03-26T03:01:33Z dg43tfdfdgfd