FORD MUSTANG MACH-E 2024: ELEKTRISCHE SUV MET GROTERE AUTONOMIE EN SNELLERE OPLAADMOGELIJKHEID

De 2024 Ford Mustang Mach-E heeft aanzienlijke verbeteringen ondergaan, waaronder een nieuwe achterste elektrische motor die het bereik verlengt tot ongeveer 500 kilometer op één lading.

+ Yamaha werkt aan een nieuwe augmented reality helm, zegt website

Daarnaast is de laadtijd verkort, waardoor de batterij in ongeveer 30 minuten van 10 tot 80% kan worden opgeladen, een aanzienlijke verbetering ten opzichte van eerdere modellen.

De GT-lijn heeft ook wijzigingen ondergaan, met het verwijderen van het GT Performance-model en de introductie van een prestatie-upgrade pakket dat een extra 45 pond-voet koppel biedt, wat zorgt voor snellere acceleratie terwijl de aandrijflijn met maximale efficiëntie blijft werken.

De Mach-E GT omvat nu ook meer standaarduitrusting, zoals Ford Performance-voorstoelen, Brembo-remklauwen en magnetorheologische dempers, terwijl een nieuwe Rally-variant off-road mogelijkheden biedt.

De nieuwe achterste motor, intern ontwikkeld door Ford, draagt bij aan een aanzienlijke toename van het bereik ten opzichte van eerdere modellen. Bovendien belooft de introductie van het prestatie-upgrade pakket voor de GT-lijn een meer opwindende rijervaring, met verbeterde acceleratie en verbeterde aandrijflijncontrole.

Met deze wijzigingen wil Ford meer consumenten aantrekken naar de Mustang Mach-E, profiterend van de groeiende vraag naar elektrische voertuigen door verhoogd bereik, sneller laden, hoge prestaties en geavanceerde technologie aan te bieden.

Fonte: Car and Driver

Dit inhoud is gemaakt met behulp van AI.

2024-04-11T17:32:03Z dg43tfdfdgfd