FORD ZAL EEN ‘MUSTANG EXPERIENCE CENTER’ OPENEN OM ZIJN 60STE VERJAARDAG TE VIEREN, MET RUIMTE OM DE AUTO OP HET CIRCUIT TE TESTEN, VOLGENS DE WEBSITE

De Ford plant om het Mustang Experience Center volgend jaar te openen in Charlotte, North Carolina, Verenigde Staten. Deze faciliteit zal de Mustang-cultuur combineren met ruimte voor evenementen en circuitinstructie.

+ Citroën presenteert zijn nieuwe compacte SUV, de C3 Aircross

Volgens Motor1.com, zal de locatie, ontworpen als een must-visit-bestemming voor Mustang-liefhebbers, naast de ‘Charlotte Motor Speedway’ worden geplaatst, waardoor nieuwe eigenaren de mogelijkheid hebben om de prestaties van de sportwagen op een echt circuit te verkennen.

Naast een showroom zal het ‘Experience Center’ een winkel hebben voor Mustang-gerelateerde producten en een winkel voor reserveonderdelen voor prestatieverbeteringen. De ruimte zal ook de ‘Ford Heritage Gallery’ huisvesten, die de 60 jaar Mustang-geschiedenis zal belichten.

Met ruimte voor speciale evenementen zoals bruiloften belooft het ‘Mustang Experience Center’ een speciale ontmoetingsplaats te worden voor de gepassioneerde autogemeenschap.

Bron: Motor1.com

Deze inhoud is gemaakt met behulp van AI

2024-04-19T18:09:38Z dg43tfdfdgfd