HONDA ONTHULT EEN NIEUWE SERIE ELEKTRISCHE VOERTUIGEN EXCLUSIEF VOOR CHINA

Honda lanceert zijn nieuwe serie elektrische voertuigen, de Ye Series, exclusief voor de Chinese markt.

+ Ford Mustang viert 60 jaar met een speciale jubileumeditie

Deze nieuwe modellen, waaronder de Ye P7 en Ye S7, hebben een nieuw ontwikkeld EV-platform met opties voor achterwielaandrijving met één motor of vierwielaandrijving met dubbele motor.

Het bedrijf benadrukt dat RWD-modellen een sportieve rijervaring zullen bieden, terwijl AWD-modellen gericht zullen zijn op meer vermogen en responsieve handling.

Daarnaast heeft Honda plannen om toekomstige modellen uit te brengen op basis van het Ye GT-concept, dat een verbeterde rijervaring belooft en het eerste Honda-voertuig zal zijn met een groot scherm voor de voorpassagier.

De nieuwe modellen Ye P7 en Ye S7 van Honda zullen beschikbaar zijn voor aankoop in China tegen het einde van 2024, terwijl voertuigen gebaseerd op het Ye GT-concept gepland staan om bij Chinese dealers aan te komen tegen het einde van 2025. Honda heeft ambitieuze plannen voor de Chinese markt en is van plan om tegen 2027 10 nieuwe EV’s te lanceren, waarvan er zes behoren tot de Ye-serie.

Deze lanceringen maken deel uit van de strategie van de autofabrikant om tegen 2035 over te gaan naar een volledig elektrische voertuigenlijn in China, wat zijn toewijding aan elektrificatie en innovatie in de auto-industrie laat zien.

Bron: Motor1.com en Honda

Deze inhoud is gemaakt met behulp van AI

2024-04-18T17:23:58Z dg43tfdfdgfd