LAMBORGHINI INTRODUCEERT EEN BEPERKTE EDITIE VAN DE HURACáN STERRATO MET EEN CAMOUFLAGE LAK

Na de aankondiging van de All-Terrain editie van de Huracán Sterrato op de Milan Design Week, heeft Lamborghini autoliefhebbers enthousiast gemaakt met nieuwe camouflagekleuren.

+ Video: Lewis Hamilton rijdt in Nissan Skyline R34 GT-R door de straten van Tokio en schokt het internet

+ Vrouw breekt Lamborghini voorruit om TikTok-dans uit te voeren

De supersportwagen wordt geleverd in vier verschillende camouflagekleuren ontworpen door de Ad Personam studio van het bedrijf, geïnspireerd op verschillende thema’s zoals “sneeuw, zand, ongebruikelijke paden en de natuur van droge woestijnen.”

Genoemd NEVE (sneeuw), SABBIA (zand), BOSCO (groene baan) en TERRA (grind), hebben alle kleuren een matzwarte uitstraling op het dak en de achterklep, evenals op de rails en dwarsbalken.

Daarnaast krijgt de All-Terrain editie matzwarte gesmede wielen en een matte donkere onderkant van de carrosserie. Binnenin heeft Lamborghini een Ad Personam plaquette toegevoegd, koolstofvezel met Alcantara en donkere chromen afwerking.

Helaas zal Lamborghini slechts 12 eenheden bouwen, en deze zijn allemaal al verkocht. Van de 12 auto’s gaan er vier (één van elk model) naar het Midden-Oosten en Afrika. De overige acht worden verzonden naar klanten in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Europa, Azië en Australië.

Deze inhoud is gemaakt met behulp van AI.

2024-04-21T18:13:40Z dg43tfdfdgfd