MASERATI PRESENTEERT DE GRANCABRIO FOLGORE 2024 TIJDENS EEN SPECIAAL EVENEMENT IN ITALIë

De Maserati GranCabrio Folgore 2024 is een krachtige volledig elektrische cabriolet, die zijn debuut maakte op een speciaal evenement in Italië.

+ Zie de eerste F-16 gevechtsvliegtuig van Argentinië

Het model biedt 818 pk en een bereik van 450 kilometer. Zijn gestroomlijnde ontwerp wordt aangevuld door een T-vormige batterij van 92,5 kWh, geplaatst tussen de passagiers om de klassieke verhoudingen van de GranCabrio te behouden.

De batterij ondersteunt ook snel laden en energierecuperatie tijdens het remmen, wat zorgt voor een dynamische en efficiënte ervaring.

Naast indrukwekkend vermogen biedt de GranCabrio Folgore het verwachte luxe en comfort van een Maserati-voertuig. Met dubbele draagarm voorwielophanging en multilink achterwielophanging biedt de GranCabrio een soepele en gecontroleerde rit. Zijn interieur is uitgerust met maximaal 16 luidsprekers, verwarmde stoelen en hoogwaardige afwerkingen.

Met een efficiënte batterij en snellaadvermogen belooft de Maserati GranCabrio Folgore een spannende en duurzame ervaring te bieden voor liefhebbers van luxe elektrische auto’s. De exacte prijs en releasedatum zijn echter nog niet bekendgemaakt door Maserati.

Dit inhoud is gemaakt met behulp van AI.

2024-04-17T13:53:16Z dg43tfdfdgfd