NIEUWE NISSAN KICKS 2025 BRENGT VEEL ONTWERPINSNOVATIES EN COMFORT MET ZICH MEE

De Nissan Kicks 2025 presenteert verschillende opmerkelijke innovaties in zijn ontwerp en functionaliteit. Naast een nieuwe motor en de optie voor vierwielaandrijving, brengt het voertuig verrassende ontwerpdetails met zich mee.

+Rosoboronexport onthult zijn nieuwe luchtafweerraketsysteem in video

+Saab Onderzoekt Concept voor Toekomstige Zweedse Strijder

Onder de esthetische nieuwtjes bevindt zich een discreet “KICKS” -logo op de C-stijl en een bekleding op de zijpanelen die de textuur van een sneaker nabootst. Het Bose-audiosysteem biedt luidsprekers in de hoofdsteunen voor de bestuurder en passagier, voor een meeslepende geluidservaring.

Bovendien zorgen subtiele details zoals het Nissan-logo op de koplampen en zijspiegels ervoor dat de bestuurder altijd het model herinnert dat hij bestuurt.

De “Signature” -lichten aan de voorkant van het voertuig voegen ook een stijlvol tintje toe, vooral in het SR-model, dat extra LED-lichtstrips bevat. En qua comfort bieden de “Zero-Gravity” -achterstoelen ergonomische ondersteuning, voor een comfortabelere houding tijdens lange reizen.

Deze functies tonen aandacht voor detail en de toewijding van Nissan om een onderscheidende rijervaring te bieden met de Kicks 2025.

Bron: Car and Driver

2024-03-24T01:41:54Z dg43tfdfdgfd