ONTDEK DE VERANDERINGEN IN DE VIJFDE GENERATIE VAN DE HYUNDAI SANTA FE

Hyundai Santa Fe 2024: nieuwe functies en innovaties springen in het oog in de vijfde generatie van de SUV (Instagram @Hyundai)

De Hyundai Santa Fe 2024 beschikt over verschillende opmerkelijke kenmerken in zijn vijfde generatie van middelgrote SUV’s.

+Peugeot onthult nieuwe SUV e-5008 en 7-zits 5008 met elektrische en hybride opties

+Video: Oekraïense troepen gebruiken voor het eerst succesvol autonome FPV-drone

+Video: Russen leggen beelden vast van vernietigde Abrams-tank in Oekraïne

Met een vierkanter ontwerp en een avontuurlijker voorstel zoekt dit nieuwe model naar het verkennen van terreinen buiten de gebaande paden, terwijl het nog steeds een reeks voorzieningen behoudt die het aantrekkelijk maken voor kopers die de voorkeur geven aan asfalt.

Het is het benadrukken waard van de H-vormige stijlelementen, zowel extern als intern, en de nieuwe C-stijlsteunen, die de toegang tot het dak voor het vervoeren van lading vergemakkelijken.

Daarnaast brengt de Santa Fe 2024 innovaties zoals een UV-C sterilisatiecompartiment voor persoonlijke items, dubbele draadloze telefoonladers en een inklapbare derde rij passagiersstoelen, waardoor de veelzijdigheid van de SUV toeneemt.

De voorstoelen, bekend als Relaxation Seat, bieden een comfortniveau vergelijkbaar met dat van een ligstoel, terwijl de stoelen op de tweede rij elektrische aanpassingen en verwarmingsfuncties hebben.

Bovendien is de Santa Fe uitgerust met geavanceerde rijassistentietechnologieën, zoals Highway Driving Assist II, die automatische rijstrookwisselingen omvat.

Tot slot dragen details zoals een vingerafdrukscanner voor toegang tot specifieke voertuigfuncties en een multifunctionele centrale console bij aan de moderne en handige ervaring aan boord van de Santa Fe 2024. Dit model belooft een evenwicht te bieden tussen prestaties, comfort en innovatie, om te voldoen aan de eisen van een steeds veeleisender publiek in het SUV-segment.

Bron: Car and Driver

2024-03-22T02:37:19Z dg43tfdfdgfd