PORSCHE CAYENNE GTS 2025: SPORTIEVE SUV KOMT MET MEER VERMOGEN EN EEN NIEUWE LOOK

De Porsche Cayenne GTS 2025 is de nieuwste versie van het herontworpen model, uitgerust met een 4,0 liter V8 biturbo motor die 493 pk en ongeveer 70 pond-voet aan koppel levert.

Dit nieuwe model profiteert van uitrusting geleend van de Turbo GT, de hoogst presterende versie van de Cayenne. Vierwielaandrijving, verstelbare luchtvering en een achttraps automatische transmissie blijven belangrijke kenmerken, die een verbeterde rijervaring bieden.

De Cayenne GTS 2025 heeft visuele updates gekregen die samenvallen met de recente ‘facelift’ van de Cayenne-lijn. Componenten van het Sport Design-pakket vervangen eerdere carrosseriekleur details met elementen in glanzend zwart, terwijl de uitlaatpunten nu in donker brons zijn.

Voor de GTS Coupé is er een optie voor een uitlaat met een centrale uitlaat en bronzen punten, onderdeel van drie lichtgewicht pakketten die het gewicht met maximaal 24 kilo kunnen verminderen.

Binnenin ontvangt de GTS 2025 hetzelfde volledig digitale dashboard als andere versies van de Cayenne. Er is een gebogen 12,6-inch display voor het instrumentenpaneel en een 12,3-inch touchscreen voor het PCM infotainmentsysteem. Omgevingsverlichting en een Bose surround sound systeem zijn standaard, terwijl een extra scherm voor de voorpassagier optioneel is.

De prijzen voor de Cayenne GTS 2025 beginnen bij $126.895 voor de SUV en $131.495 voor de Coupé, met leveringen die in de herfst in de Verenigde Staten verwacht worden.

Deze inhoud is gecreëerd met de hulp van AI en beoordeeld door het redactieteam.

Fonte: Car and Driver

2024-04-23T19:20:14Z dg43tfdfdgfd