ZONSEN INTRODUCEERT 2 NIEUWE MINI-MOTOREN

De Chinese fabrikant Zongshen, nu hernoemd naar Zonsen, heeft zijn nieuwe mini-motoren op de markt gebracht: de Zonsen ZS 150 Mini Panda in scrambler en café racer versies.

De nieuwe modellen werden gepresenteerd tijdens handelsbeurzen en een dealerconferentie in China, waarmee het bedrijf zijn intrede doet in het groeiende segment van mini-motoren dat internationaal populair is geworden met modellen zoals de Honda Dax 125, de Honda Monkey 125 en de Honda MSX 125 Grom.

+ Begrijp wat de samenzweringstheorie genaamd ‘Project Blue Beam’ is

+ Video: Verenigd Koninkrijk voltooit vuurtesten van zijn meest geavanceerde gevechtstank ooit

De trend van de mini-motoren heeft een aanzienlijke toename van fans over de hele wereld gezien, met al jarenlang diverse Chinese imitaties van de originele Honda-modellen beschikbaar. Echter, Chinese fabrikanten zoals CFMoto en nu Zonsen investeren steeds meer in eigen ontwerpen om zich in de markt te onderscheiden. CFMoto introduceerde eerder de Papio, een kleine 125 cc motor beschikbaar in zowel scrambler als café racer varianten.

De Zonsen ZS 150 Mini Panda biedt een nieuw alternatief in dit segment met unieke specificaties en ontwerpen, hoewel het scrambler model vaag doet denken aan de populaire Honda Monkey. Deze lanceringen zijn onderdeel van Zonsen’s strategie om te profiteren van de populariteit van mini-motoren en consumenten meer opties te bieden in een competitieve markt. De ZS 150 Mini Panda modellen zullen vanaf 2024 te koop zijn en beloven een combinatie van retrostijl met moderne prestaties.

Bron en afbeeldingen: Instagram @zonsen_motorcycles. Deze inhoud is gecreëerd met behulp van AI en herzien door het redactieteam.

2024-04-29T12:28:45Z dg43tfdfdgfd