HINDER DOOR HERSTELLINGS- EN ONDERHOUDSWERKEN OP DRIE PLAATSEN OP GENTSE R4

In Gent veroorzaken herstellings- en onderhoudswerken op drie plaatsen op de Ring rond Gent (R4) volgende week verkeershinder. Er wordt gewerkt ter hoogte van de Skaldenbrug, het tankstation Esso aan de Kennedylaan en aan Volvo Car Gent, meldt het Agentschap Wegen en Verkeer.

De werken vinden plaats van maandag 13 mei tot en met vrijdag 17 mei. Ter hoogte van de Skaldenbrug, in de richting van Merelbeke, worden twee compoundvoegen vernieuwd en wordt de spoorvorming op het rechterrijvak hersteld. Aan het het tankstation Esso op de Kennedylaan wordt op het rechterrijvak in de richting van Zelzate het wegdek vernieuwd en ten slotte wordt ter hoogte van Volvo Car Gent, in de richting van Merelbeke, de naad tussen de pechstrook en de rechterrijstrook geasfalteerd.

Er wordt gestart ter hoogte van de Skaldenbrug richting Merelbeke, meldt het Agentschap. "Tijdens het herstellen van de compoundvoegen zal telkens één rijstrook open zijn voor het verkeer. Tijdens de asfalteringswerken wordt de oprit aan de Belgicastraat naar de R4 richting Merelbeke afgesloten. Er wordt een omleiding voorzien via nabijgelegen straten om via de Langerbruggestraat de R4 op te rijden." Ter hoogte van Esso aan de Kennedylaan kan het verkeer door op één rijstrook in plaats van twee en bij de werken aan Volvo Car Gent is enkel de linkerrijstrook beschikbaar tijdens de werken.

2024-05-06T09:32:49Z dg43tfdfdgfd