LANGVERWACHT NIEUW SEIZOEN 'CLARKSON'S FARM' VANAF VANDAAG TE ZIEN

Autoliefhebber Jeremy Clarkson is terug op onze schermen. Niet in een nieuwe aflevering van The Grand Tour (2016– ), maar in een nieuw avontuur op zijn boerderij in Clarkson's Farm (2021– ). Het nieuwe seizoen is vanaf vandaag te zien.

Andere handige Amazon Prime Video-pagina's:

Nieuwe uitdagingen op de boederij

In het derde seizoen staat Diddly Squat voor grote uitdagingen. De gewassen mislukken door het hete weer, de inflatie heeft de prijzen van de voorraden torenhoog opgedreven, de dromen voor het geliefde restaurant zijn in duigen gevallen en nu dreigt ook de boerderijwinkel te sluiten...

Kijk Clarkson's Farm nu op Prime Video! 🍿

Jeremy moet dringend met creatieve nieuwe manieren komen om de eindjes aan elkaar te knopen, dus broedt hij een plan uit om winst te maken met honderden hectares braakliggend land; dichte bossen en heggen die de helft van Diddly Squat vormen.

Eerste deel nu te zien

Het eerste deel van Clarkson's Farm seizoen 3 is nu te zien op Prime Video. Deel 2 volgt volgende week, op 10 mei. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Prime Video.

2024-05-03T07:43:40Z dg43tfdfdgfd