MERCHANDISE ANDERE COUREURS TE KOOP OP WEBSHOP VERSTAPPEN

Al jarenlang verkoopt Max Verstappen zijn eigen Merchandise. Dit doet hij via Verstappen.com. Er is alleen iets bijzonders aan de hand op dit moment, want er is niet alleen merchandise van Verstappen meer te koop, maar ook van andere coureurs.

Als je een Grand Prix bezoekt zie je op en achter de tribunes veel fans met merchandise. Petjes van Verstappen of Red Bull, officiële teamkleding van Mercedes, het is er allemaal. Het is ook een verdienmodel voor de teams en coureurs.

Verstappen heeft zijn eigen webshop, waar spullen van hem en van Red Bull Racing te koop zijn. Sinds kort zijn er ook andere items bijgekomen. Er zijn namelijk verschillende collega-coureurs van de Nederlander die hun persoonlijke merchandise verkopen via de site van de drievoudig wereldkampioen.

F1-coureurs verkopen merchandise via webshop Verstappen

Het gaat om petjes van Lando Norris, Oscar Piastri, Kevin Magnussen en Pierre Gasly. Waarom deze petjes ineens te koop zijn via de officiële webshop van Verstappen is onbekend, maar mogelijk komt het doordat Verstappen al een magazijn heeft, waardoor dit de makkelijkere optie kan zijn voor beide partijen.

2024-04-17T08:06:02Z dg43tfdfdgfd