ONDERTUSSEN IN F1 | FERRARI LAAT BIJZONDERE LICHTBLAUWE KLEUR VOOR MIAMI ZIEN

Tussen al het belangrijke nieuws kun je best eens wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Ferrari laat bijzondere lichtblauwe kleur voor Miami zien

Ferrari kondigde eerder deze week al aan dat het in Miami een aangepaste kleurstelling met blauw zal gebruiken. Het Italiaanse team heeft nu op haar sociale media de teamkleding laten zien, waarbij duidelijk wordt dat het een zeer lichte tint blauw betreft. Het is nog niet duidelijk of de Ferrari helemaal blauw of slechts gedeeltelijk blauw zal worden gekleurd. De auto zelf krijgt mogelijk wel een donkerdere kleur blauw.

'Maxplaining' Verstappen weer op dreef: 'Geschiedenisles voor iedereen'

Het begrip 'Maxplaining', waarbij de Nederlander aan zijn collega's in detail uitlegt hoe zijn race ging en hoe de auto het deed, is inmiddels een bekend fenomeen in de F1-paddock. De Red Bull Racing-coureur lijkt het dit keer echter niet bij Formule 1-gerelateerde onderwerpen te houden.

Verstappen presenteert nieuwe helm voor alle races in Amerika

Max Verstappen laat zijn nieuwe, blauwe helm zien voor alle Grands Prix die in de Verenigde Staten zullen worden verreden. De Nederlander zal vanaf de volgende Grand Prix in Miami dus al met de helm worden gezien. Verstappen heeft sinds 2019 heel wat zeges kunnen boeken in de Verenigde Staten.

Piquet en Verstappen in badjas in Japanse spa

Kelly Piquet was met Max Verstappen mee naar Japan, en daarom deelt ze nog een paar kiekjes van de gezellige tijd die ze daar hadden. Het lijkt erop dat de overwinning van Verstappen in Japan goed gevierd is met wat sightseeing, gezelligheid en ontspanning bij de Japanse spa.

Verstappen helpt Red Bull met uitbreiden van stickercollectie

Red Bull Racing zet een traditie van 2023 voort en plakt bij elke overwinning de sticker uit het land waarin ze hebben gewonnen op haar koelbox. Daar zitten inmiddels al drie stickers op, en nu werd de vierde toegevoegd, nadat Max Verstappen won in China. De winnaar mocht de China-sticker dan ook op de koelbox plakken.

Verstappen deelt foto's van weekendje China

Max Verstappen heeft op zijn Instagram-account foto's van een succesvol weekend in China gedeeld. De Nederlander pakte twee overwinningen en dus 33 punten, en deelt hoe hij het succes onder meer met zijn team en met Martin Garrix viert.

Red Bull zorgt weer voor de perfecte pitstop

Het team van Red Bull Racing is al jaren enorm goed in het uitvoeren van snelle pitstops, en ook tijdens het Grand Prix-weekend in China bewees de pit crew van Max Verstappen en Sergio Pérez bijna onverslaanbaar te zijn, door pitstops van 2 en 2,1 seconden neer te zetten. Het officiële X-kanaal van de Formule 1 viel de pitstops ook op, en plaatste een video waarin de pitstop van bovenaf goed te bewonderen is.

2024-04-24T08:51:13Z dg43tfdfdgfd