PRIME VIDEO DEELT DE TRAILER VAN DERDE SEIZOEN 'CLARKSON'S FARM'

Jeremy Clarkson heeft niet stilgezeten met zijn boerderij Diddly Squat Farm en neemt ons weer mee in de onvoorspelbare wereld van de Britse landbouw met het aankomende derde seizoen van Clarkson's Farm (2021– ). Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen hier onder.

Creatieve oplossingen

Niet alles loopt op rolletjes voor Diddly Squat Farm. De gewassen mislukken door het snikhete weer, de inflatie heeft de prijzen van de voorraden torenhoog opgedreven, de dromen voor het geliefde restaurant zijn in duigen gevallen en nu dreigt ook de boerderijwinkel te sluiten. Het is aan Jeremy om nieuwe creatieve manieren te vinden om de eindjes aan elkaar te knopen, wat een lawine aan absurde Clarkson-bedachte plannetjes in gang zet. Van geiten en varkens tot paddenstoelen en brandnetels, ook dit seizoen probeert iedereen Jeremy's landbouwambities te helpen verwezenlijken.

Naast zijn werk op het platteland gaat Clarkson ook nog steeds avonturen aan met zijn oud Top Gear-collega's voor het autoprogramma The Grand Tour (2016– ). Zo is er onlangs weer een nieuwe special verschenen waarin Clarkson, Hammond en May in de voetsporen van de legendarische Parijs-Dakar rally treden.

Releasedatum

De afleveringen van het derde seizoen van Clarkson's Farm zullen in twee delen uitgebracht worden. De eerste vier afleveringen zullen vanaf 3 mei te zien zijn bij Prime Video. Op 10 mei zullen de overige vier afleveringen online komen.

2024-04-19T14:10:20Z dg43tfdfdgfd