RICO VERHOEVEN KRIJGT SPECIALE VERRASSING VAN DUCATI

Rico Verhoeven kennen we allemaal als de ‘King of Kickboxing’. Zijn vuisten en voeten staan geregistreerd als ‘dodelijke wapens’ en hij is sinds 2013 tot heden de onbetwiste ‘Glory Heavyweight World Champion’. Dit is de Rico die we kennen in de ring. Maar als Rico Verhoeven zijn tegenstander niet sloopt in de ring, dan spendeert hij zijn vrije tijd graag op de motor. Genoeg redenen voor Ducati om de wereldkampioen te verrassen met een mooi cadeau.

Rico Verhoeven heeft een nieuwe motor, en wat voor een bakbeest. Hij is nu de trotste eigenaar van een Ducati Diavel V4. Een écht snelheids-monster op twee wielen, een motor geschikt voor een kampioen. Uiteraard wist Rico al dat zijn Diavel V4 de garage binnen zou rijden, maar Ducati had nog een leuke verrassing voor hem in petto.

Lees ook: Rico Verhoeven trakteert zichzelf op horloge t.w.v. 529.000 euro.

Rico Verhoeven is verliefd op zijn nieuwe motor

Iedereen die Rico Verhoeven volgt op sociale media, die weet dat Verhoeven groot fan is van snelle voertuigen. Zo trakteerde hij zichzelf nog op een gepimpte Land Rover voor zijn 35e verjaardag. Ook is hij de trotse eigenaar van een McLaren 720S Spider en nog véél meer. Nu mag hij de Ducati Diavel V4 toevoegen aan zijn collectie. Maar wat Rico Verhoeven niet wist, is dat zijn nieuwe motor wordt geleverd in een speciale kleur: zijn favoriete kleur.

Ducati verraste Rico Verhoeven bij de onthulling van zijn nieuwe motor. De Diavel V4 heeft namelijk hetzelfde kleurtje als zijn McLaren 720S Spider. Het zorgde voor een grote glimlach op het gezicht van Verhoeven. Bekijk de beelden hieronder.

Ducati Diavel V4

De nieuwe motor van Rico Verhoeven beschikt over de looks, maar wat zijn de specificaties? De Ducati Diavel V4 krijgt een 1.158cc V4 Granturismo motorblok, wat goed is voor 168 pk. De topsnelheid is 270 km/u. Ook krijgt de motor een 5-inch TFT-display, LED-verlichting, toffe velgen en diverse Ducati Performance-accessoires. Tot slot vind je de tekst ‘Team Rico’ boven de koplamp. Wil je zelf zo’n Ducati Diavel V4? De vanafprijs: 32.290 euro.

2024-04-15T22:04:03Z dg43tfdfdgfd