VIDEO TOONT RACEAUTO DIE VLAM VAT BIJ FORMULA DRIFT-EVENEMENT

Tijdens een Formula Drift-evenement in Long Beach, Californië, vatte een raceauto plotseling vlam, en de beelden van het incident laten de kijkers verbijsterd achter.

+ Lamborghini onthult speciale en gelimiteerde editie van de Huracán: STJ

+ Video toont vermeende beweging van Iraanse drones richting Israël

Kevin Darwish plaatste op woensdag (10) een video op zijn YouTube-kanaal waarin het vuur wordt gedocumenteerd dat ontstond tijdens de Formula Drift Long Beach Media Day, middenin een rit in een Mustang RTR-driftauto die wordt bestuurd door professionele coureur James Deane.

De beelden tonen de reis die onschuldig begon maar al snel angstaanjagend werd toen er rook onder de motorkap vandaan kwam. Binnen enkele seconden veranderde de rook in vlammen en begon het vuur door te dringen in de cabine.

In de video is te zien hoe Deane onmiddellijk op de knop van het brandonderdrukkingssysteem drukt zodra het vuur begint, waardoor de vlammen kort worden gedoofd.

Echter, minder dan een seconde later werd het vuur sterker dan de brandwerende wand kon weerstaan. Op dat moment beginnen Darwish en Deane uit hun respectievelijke stoelen te kruipen, over de kooi te klimmen en de auto te verlaten. Gelukkig kwamen ze allebei relatief ongedeerd uit het incident.

Bekijk de video:

Deze inhoud is gemaakt met behulp van AI.

2024-04-14T17:04:38Z dg43tfdfdgfd