Auto's

Trending:


Volkswagen kondigt nieuwe versie van Golf GTI aan ter ere van 50 jaar van het model

Volkswagen bereidt zich voor op de lancering van een nieuwe versie van de Golf GTI ter ere van het 50-jarig jubileum van het model in 2024.


Oudere man heeft zijn klassieke Chevrolet Corvette 1959 midden op de dag gestolen

Dave Lechthaler, een 80-jarige autofanaat, had zijn kostbare Chevrolet Corvette 1959 gestolen uit zijn huis in Oakland, Verenigde Staten, midden op de dag


Ferrari lijkt bonussen ook na 2026 te behouden bij nieuwe Concorde Agreement

Het lijkt er sterk op dat Ferrari ook onder het nieuwe Concorde Agreement bepaalde bonussen blijft ontvangen, die de andere teams niet krijgen. Dat weet Motorsport.com te melden. Het zou een belangrijke slag zijn voor het Italiaanse team, al zal er wel een beperking komen aan de hoeveelheid extra geld die Ferrari jaarlijks kan opstrijken. Het Concorde Agreement is een contract tussen de FIA, de Formule 1-teams, en de Formula One Group, waarin de...


F1 Tech: De acht belangrijkste veranderingen aan de Ferrari SF-24

Ferrari heeft tijdens twee filmdagen op Fiorano de updates op de SF-24 F1-auto uitvoerig getest. Er zijn acht veranderingen die in het oog springen.


FIA neemt bijzondere maatregel om F1-auto’s een heel klein beetje lichter te maken

De ooit zo controversiële halo wordt veranderd


Waar je op moet letten als je een tweedehands auto koopt

Ben je op zoek naar een tweedehands auto, maar weet je niet precies waar je op moet letten wanneer je er een koopt? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben een uitgebreide handleiding samengesteld met alle standaard zaken waar je op moet letten bij het aanschaffen van een gebruikte auto. Een aantal dingen weet je waarschijnlijk al, zoals de kilometerstand controleren en kijken of er schade is, maar er is een hele checklist die je zou moeten doorlopen voordat je jezelf van een occasion voorziet. Blader door de galerij en ontdek waar je op moet letten bij het kopen van een tweedehands auto.


Petrucci: Ducati wil kans op Márquez voor 2025 niet mislopen

Voormalig MotoGP-rijder Danilo Petrucci verwacht dat niet Jorge Martín, maar Marc Márquez volgend jaar naast Francesco Bagnaia zal rijden.


Suzuki lanceert speciale editie met retrodesign van de Jimny XL Heritage

De Suzuki Jimny XL Heritage, een speciale editie met retrodesign van het model, is gelanceerd in Australië. Deze versie van de vijfdeurs terreinwagen wordt geleverd met rode spatborden en graphics die teruggrijpen naar de jaren 70, 80 en 90.


Visma | Lease a Bike met vrijbuitersploeg in Veenendaal-Veenendaal

Visma | Lease a Bike ontbreekt zaterdag niet in een van de drie overgebleven Nederlandse 1.1-koersen. In Veenendaal-Veenendaal brengt het Nederlandse WorldTeam een mix van renners van de eigen opleidingsploeg en de hoofdmacht aan de start. Hoewel Veenendaal-Veenendaal meer een echte sprinterswedstrijd wordt, ontbreekt er een echte snelle man in de selectie. De 22-jarige Loe […] The post Visma | Lease a Bike met vrijbuitersploeg in...


Leclerc ontdekt geheim: 'McLaren en Red Bull doen iets speciaals met hun motor'

Charles Leclerc is Mister Consistency in 2024. In zeven Grands Prix tijd, plus twee sprintraces, finishte hij als enige negen keer in de top vier, maar een zege pakte hij al sinds 2022 niet meer. De Monegask ziet echter wel kansen na de thuisrace van Ferrari in Imola om het kleine gaatje met de concurrentie te dichten. Ferrari introduceerde voor de uitzinnige fans een pakket aan upgrades, waarmee men het gat naar de top wilde dichten. Dat lijkt...


Kia EV6 vernieuwd: grotere accu en opgefriste look

De drie jaar oude Kia EV6 krijgt een makeover. De auto ziet er zowel aan de binnen- als buitenkant anders uit. Eén variant krijgt daarnaast een grotere accu.


Sainz zou aanbod van Audi hebben gekregen, maar accepteert nog niet: 'Hij houdt het af'

Carlos Sainz hoorde begin dit jaar dat hij bij Ferrari vervangen zal worden door Lewis Hamilton en is sindsdien op zoek naar een nieuw stoeltje. Er doen geruchten de ronde over verschillende teams, maar Ted Kravitz lijkt Audi de meest logische optie te vinden. ‘Sainz houdt het nog af’, beweert hij in Ted’s Race Notebook. Eerder beweerde Helmut Marko al dat Sainz een lucratief aanbod had gekregen van Audi, maar dit bleek niet helemaal waar te...


Hoe automakers blufpoker spelen rond elektrische auto's

De laatste weken gonst het van de geruchten over elektrische auto's. De ene automaker zegt toch voor plug-in hybrides te gaan, de andere blijkt actief de transitie naar elektrische auto’s tegen te werken met lobbypartijen, de derde verkleint het ontwikkelbudget voor elektrische auto’s. Gaat het heel slecht met de EV dan?


Polaris innoveert met patent op rupsband-tank UTV voor zware terreinen

De Polaris, bekend om zijn Ranger en RZR UTV's, heeft een tank UTV gepatenteerd, een terreinvoertuig met rupsbanden vergelijkbaar met die van een tank, ontworpen voor operaties op land en in water.


Espargaró: Deze MotoGP-coureurs zou ik kiezen als ik teambaas was

Aleix Espargaró is na de MotoGP GP van Frankrijk even in de rol van teambaas gekropen. De Aprilia-rijder heeft aangegeven welke rijders hij zou aanstellen als hij aan het roer van een team zou staan.


F1: FIA wil gewicht naar beneden te brengen voor 2026 en introduceert nieuwe halo

De FIA heeft een zogeheten tender gelanceerd. De internationale autosportbond wil de halo voor het F1-seizoen van 2026 aanpakken en is daarbij op zoek naar nieuwe fabrikanten. De halo is de metalen beugel die over de cockpit van Formule 1-auto's hangt om de coureurs te beschermen van bijvoorbeeld rondvliegende banden of andere onderdelen. Dodelijke...